Καλωσόρισμα - έναρξη περιόδου 2020-2021

 

Επικοινωνούμε μαζί σας μετά από αρκετούς μήνες, ελπίζοντας να βρίσκουμε εσάς και τους οικείους σας υγιείς και ασφαλείς!

Βρισκόμαστε λοιπόν στο κατώφλι της έναρξης της νέας περιόδου 2020-21, και καλούμαστε να επαναδραστηριοποιηθούμε με ένα εντελώς διαφορετικό, από ότι ήμασταν συνηθισμένοι, τρόπο.

Με μοναδικό γνώμονα την παροχή ευκαιρίας άθλησης σε ένα ασφαλές περιβάλλον, αποφασίστηκε, πέραν του ότι τα μέτρα ατομικής προστασίας και υγιεινής να αποτελούν πλέον προϋπόθεση, οι υπηρεσίες να προσφερθούν στη βάση του Pay as you Play, «σπάζοντας» τα γνωστά πακέτα μέλους σε ένα πίνακα υπηρεσιών από όπου ο καθένας θα μπορεί να επιλέγει αναλόγως των προτιμήσεων του.

Υπενθυμίζουμε ότι η περσινή αγωνιστική περίοδο, αναστάληκε στις 14 Μαρτίου 2020, και συγκεκριμένο ποσό πιστώθηκε στις μερίδες των εγγεγραμμένων μελών. Με την προκήρυξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, θα αποσταλεί κατάσταση λογαριασμού στο καθένα εγγεγραμμένο μέλος για ενημέρωση. Περισσότερα στις Διευκρινήσεις 2020-21.

Πως θα λειτουργήσουμε φέτος!

Συνδρομή Μέλους 2020-21: Συμπληρώνεται η Αίτηση Μέλους για τη περίοδο 2020-21 και αφορά τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη του Ομίλου. Οι επιλογές είναι είτε η απλή συνδρομή μέλους ή μέσω της επιλογής του League start up όπου η συνδρομή περιλαμβάνεται. Μόνο μέσω αυτών των επιλογών ο κάθε ενδιαφερόμενος θα θεωρείτε Μέλος του Ομίλου για την τρέχουσα περίοδο. Για νέα Μέλη, υποβάλλεται η αίτηση εγγραφής Νέου Μέλους με επιπρόσθετη χρέωση €10 ως τέλος εγγραφής.

NSA Squash League 2020-21: Για συμμετοχή στη διοργάνωση, ως προσφερόμενη υπηρεσία μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη του Ομίλου Σκουός Λευκωσίας, θα πρέπει να επιλέξετε το League start up, το οποίο θα περιλαμβάνει την ετήσια συνδρομή μέλους για τη περίοδο 2020-21, τη συμμετοχή στον 1ο γύρο της διοργάνωσης καθώς επίσης και αγορά κάρτας γηπέδου 5 ωρών για τη δυνατότητα χρήσης/κράτησης γηπέδου. Με την λήξη του κάθε γύρου, ο συμμετέχοντας θα πρέπει να δηλώνει το ενδιαφέρον του και προπληρώνει τη συμμετοχή του για τον επόμενο γύρο, και αυτό μέσα σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Για συμμετοχή στον 1ο γύρο της διοργάνωσης παρακαλείστε όπως υποβάλλεται την αίτηση σας μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, 2020.

Κρατήσεις γηπέδων: Αυτό θα γίνεται μετά από επιλογή τρόπου κράτησης, είτε με ωριαία χρέωση είτε μέσω προπληρωμένης κάρτας γηπέδων 5 ή 10 ωρών. Τονίζεται ότι ο χρήστης που προβαίνει στη κράτηση θα χρεώνεται την ώρα γηπέδου, ενώ παράλληλα θα πρέπει να δηλώνει το όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας του συμπαίκτη του.

Τουρνουά: Η συμμετοχή στα τουρνουά του Ομίλου ή και Ομοσπονδίας θα γίνεται σύμφωνα με τις προκηρύξεις των διοργανώσεων που θα αποστέλλονται.

Πρόσβαση στα γήπεδα: Η πρόσβαση στο χώρο των γηπέδων θα γίνεται με ελεγχόμενο τρόπο, συντομεύοντας ταυτόχρονα και τον χρόνο παραμονής στο χώρο, με τα μέτρα προσωπικής υγιεινής αλλά και κοινωνικής αποστασιοποίησης να αποτελούν πλέον προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις δραστηριότητες του Ομίλου. Σχετικές οδηγίες θα εκδίδονται κατά καιρούς.

Υπόσχεση μας είναι να προβούμε σε όλες εκείνες τις ενέργειες που θα διασφαλίζουν την ασφαλή ενασχόληση με το άθλημα μας και είμαστε βέβαιοι ότι με την συνεργασία όλων σας θα καταφέρουμε να βγούμε αλώβητοι από αυτή την δοκιμασία.

Για τις οποιεσδήποτε διευκρινήσεις, παρακαλούμε όπως μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.