Έναρξη εγγραφών Ακαδημίας ΟΣ Λ/σίας για περίοδο 2017-2018

An English version of the announcement will be available soon. For any inquiries please contact us!

 

Αγαπητοί μας φίλοι,

Τα καλοκαιράκι φτάνει στο τέλος του! Ευχόμαστε να περάσατε όμορφα και να απολαύσατε τις διακοπές σας! Καιρός όμως τώρα να ξεκουραστούν και οι γονείς σας! Ας βοηθήσουμε και εμείς σε αυτό με το να δραστηριοποιηθούμε σιγά-σιγά με την έναρξη της περιόδου εγγράφων για την προπονητική περίοδο 2017-2018!

Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου βάζουμε μπρος και ξεκινάμε με ένα προκαταρκτικό πρόγραμμα προπόνησης το οποίο υπολογίζουμε να καθοριστεί τις επόμενες μέρες, με τη βοήθεια σας! Τονίζεται ότι, το προκαταρκτικό πρόγραμμα προπόνησης ενδέχεται να τροποποιηθεί και θα οριστικοποιηθεί μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη.

Σε πρώτο στάδιο, θα θέλαμε να συμπληρώσετε το συνημμένο έντυπο και να το στείλετε στον ΟΣ Λ/σίας μέχρι τη Παρασκευή 25 Αυγούστου, δηλώνοντας ΟΛΕΣ τις ελεύθερες σας απογευματινές ώρες για τον καλύτερο συντονισμό!

Ακολούθως θα ενημερωθείτε,  το αργότερο μέχρι τη Τετάρτη 30 Αυγούστου, για το προκαταρκτικό πρόγραμμα προπόνησης με το οποίο θα ξεκινήσουμε τις προπονήσεις μας.

Αναφέρουμε επίσης την οργάνωση και φέτος τμημάτων Κ-αρχαρίων για την εκμάθηση του αθλήματος του σκουός σε παιδιά ηλικίας 8-14 ετών. Οι προπονήσεις των τμημάτων αυτών προγραμματίζονται να ξεκινήσουν την εβδομάδα 18 – 22 Σεπτεμβρίου, ημερομηνίες που θα επιβεβαιωθούν με σχετική ανακοίνωση που θα ακολουθήσει!

Για τις όποιες διευκρινήσεις παρακαλείστε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Εκ της Επιτροπής