Κατάταξη νέων μελών - NSA squash league 2017-2018

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ξεκινούν οι αγώνες κατάταξης των νέων μελών για τη συμμετοχή τους στη φετινή διοργάνωση του “NSA Squash League 2017-18”.

Με την έναρξη τη φετινής περιόδου, είμαστε σε θέση να αναφερθούμε στον ευχάριστο «πονοκέφαλο» που δημιουργείται από τον μεγάλο αριθμό των νέων φίλων που είτε επαναδραστηριοποιούνται αγωνιστικά είτε εντάσσονται για πρώτη φορά στον Όμιλο μας.

Συνεπεία τούτου, τίθενται σε εφαρμογή τα άρθρα 9.1.Ε.5.7 και 9.1.Ε.5.8 του κανονισμού της διοργάνωσης που αναφέρουν:

Άρθρο 9.1.Ε.5.7:

Η οργανωτική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα, όπου κρίνει σκόπιμο, να παρακάμψει ή και να τροποποιήσει διαδικασίες, μόνο σε περιπτώσεις μεγάλης διάρκειας των αγώνων κατάταξης».

Άρθρο 9.1.Ε.5.8:

Σε περιπτώσεις όπου υπάρχει πληροφόρηση για το αγωνιστικό επίπεδο νέου μέλους να προχωρήσει στην άνευ αγώνων τοποθέτηση του σε κατηγορία. Αυτό μόνο σε περιπτώσεις που το νέο μέλος πληρώνει κενωθείσα θέση και δεν προκαλεί τον υποβιβασμό κάποιου μέλους για το σκοπό αυτό».

Η Οργανωτική Επιτροπή έχει ήδη προβεί σε μια πρώτη αξιολόγηση  των νέων αθλητών η οποία κρίνεται ως ικανοποιητική ενώ τα αποτελέσματα των πιο κάτω αγώνων θα βοηθήσουν στον καθορισμό της σύνθεσης των κατηγοριών με τις οποίες θα ξεκινήσει ο πρώτος γύρος της διοργάνωσης.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν, ανά κατηγορία, βάσει του προγράμματος που έχει θα σταλεί στους αγωνιζόμενους αθλητές.

Σε περίπτωση κωλύματος, δύναται να επιτραπεί αναβολή του παιγνιδιού, με τη σύμφωνο όμως  γνώμη του αντιπάλου αλλά και βάσει της διαθεσιμότητας των γηπέδων.

Οι αγώνες θα διαρκέσουν μέχρι το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και ο πρώτος γύρος της διοργάνωσης είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 23 Οκτωβρίου 2017.

Με αυτή την ευκαιρία θα θέλαμε να  ευχηθούμε σε όλους σας όπως έχετε μια ευχάριστη αγωνιστική περίοδο με πολλές και καλές … τοιχοσφαιρίσεις!

 

 

Εκ της Επιτροπής