Ανακοινώνεται η έναρξη της νέας προπονητικής περιόδου 2018-2019

Σε συνέχεια της επικοινωνίας που είχαμε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, επανερχόμαστε εκφράζοντας τις ευχαριστίες μας για τη συνεργασία και την κατανόηση που έχετε δείξει με μια υπόσχεση από εμάς ότι θα καταβάλουμε το άπαν των δυνάμεων μας για να διασφαλιστεί η συνέχεια του Ομίλου μας αλλά και συνάμα μια παραγωγική και γεμάτη τοιχοσφαιρικές συγκινήσεις νέα προπονητική περίοδο.

Οι προπονήσεις μας ξεκινούν την ερχόμενη εβδομάδα και θα διεξάγονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη 18:00 – 19:00 και 19:00 – 20:00 βάσει των δηλώσεων προτίμησης που είχατε υποβάλει. Θα σας περιμένουμε λοιπόν την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με την ομάδα που ανήκετε (μήνυμα με την ομάδα στην οποία ανήκετε θα σας σταλεί ξεχωριστά) όπου παράλληλα θα γίνουν και οι εγγραφές σας.

Επίσης προγραμματίζονται να διοργανωθούν και ομάδες προπόνησης για αρχάρια παιδιά και σχετική ανακοίνωση θα εκδοθεί σύντομα.

Τονίζεται ότι, κατά τη περίοδο 2018-19 θα έχουμε διάφορες αλλαγές που αφορούν μεταξύ άλλων και τις χρεώσεις της Ακαδημίας και για αυτό το σκοπό παρακαλείστε όπως μελετήσετε τους κανονισμούς λειτουργίας της Ακαδημίας μας πριν την εγγραφή σας.

Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στις οργανωμένες δραστηριότητες του Ομίλου μας, παρακαλείστε όπως συμπληρώσετε και φέρετε μαζί σας το έντυπο εγγραφής σας.

Τα σχετικά έντυπα επισυνάπτονται και θα βρίσκονται σύντομα και στην ιστοσελίδα του Ομίλου μας.

Σας περιμένουμε.

 

Εκ της Επιτροπής