Ενημέρωση Μελών και φίλων του Ομίλου

 

Αγαπητοί φίλοι,

 

Επανερχόμαστε μετά την Έκτακτη Συνέλευση του περασμένου Σεπτεμβρίου αλλά και της άτυπης συνάντησης που είχαμε στις 17 Οκτωβρίου 2018, για να σας ενημερώσουμε τόσο για τις ενέργειες που έχει προβεί η Επιτροπή κατά το διάστημα που μεσολάβησε όσο και για τα μελλοντικά μας πλάνα.

 

Η ενημέρωση θα γίνει υπό την μορφή ενός χαλαρού get together, όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία, πέραν της ενημέρωσης τους,  να ανταλλάξουν θέσεις/ απόψεις για διάφορα ζητήματα που αφορούν τον Όμιλο μας. Προσκαλείστε λοιπόν την Πέμπτη 4 Ιουλίου, γύρω στις 20:30,  σε χώρο που θα αποφασιστεί στη συνέχεια! Η συγκέντρωση αυτή, αναλόγως ενδιαφέροντος θα μπορούσε να οργανωθεί είτε για ένα καφέ ή over μπυρίτσα και σουβλάκι! Αυτό θα εξαρτηθεί από το ενδιαφέρον που θα εκδηλωθεί για συμμετοχή.

 

Για αυτό, παρακαλούνται όλα τα μέλη αλλά και οι γονείς αθλητών της Ακαδημίας μας, όπως δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την 1η Ιουλίου. Η δήλωση συμμετοχής μπορεί να  γίνει με απλή απάντηση του παρόντος ηλεκτρονικού μηνύματος! Προσδοκούμε σε αθρόα συμμετοχή, με τα συμπεράσματα της βραδιάς, ως αποτέλεσμα της ανταλλαγής απόψεων και θέσεων, να βοηθούν τον Όμιλο μας αλλά και το άθλημα μας γενικότερα!

 

Θα επανέλθουμε με τον χώρο και ώρα της συνάντησης μας.

 

Εκ της Επιτροπής