Κατάταξη νέων μελών - NSA SQUASH LEAGUE 2019-20

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η περίοδος εγγραφών για την διοργάνωση του NSA Squash League 2019-20 έχει ολοκληρωθεί και ότι από την ερχόμενη Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 ξεκινούν οι αγώνες κατάταξης των νέων μελών για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση.

Με την έναρξη τη φετινής περιόδου, είμαστε σε θέση να αναφερθούμε στον ευχάριστο «πονοκέφαλο» που δημιουργείται από τον μεγάλο αριθμό των νέων φίλων που είτε επανέρχονται στην ενεργό δράση είτε εντάσσονται για πρώτη φορά στον Όμιλο μας. Συνεπεία τούτου, τίθενται σε εφαρμογή τα άρθρα 9.1.Ε.5.7 και 9.1.Ε.5.8 του σχετικού κανονισμού της διοργάνωσης.

Η Οργανωτική Επιτροπή ολοκληρώνει αύριο Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 την πρώτη αξιολόγηση  των νέων αθλητών και με τα αποτελέσματα των πιο κάτω αγώνων θα βοηθήσουν στον καθορισμό της σύνθεσης των κατηγοριών με τις οποίες θα ξεκινήσει ο πρώτος γύρος. Οι αγώνες θα διαρκέσουν μέχρι την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019 και ο πρώτος γύρος της διοργάνωσης του NSA Squash League 2019-20 προγραμματίζεται να ξεκινήσει στις 21 Οκτωβρίου 2019.

Οι αγώνες κατάταξης θα διεξαχθούν, ανά κατηγορία, βάσει του προγράμματος που ακολούθως θα σταλεί στους αγωνιζόμενους αθλητές. Σε περίπτωση κωλύματος, δύναται να επιτραπεί αναβολή του παιγνιδιού, με τη σύμφωνο όμως  γνώμη του αντιπάλου αλλά και βάσει της διαθεσιμότητας των γηπέδων.

Με αυτή την ευκαιρία θα θέλαμε να  ευχηθούμε σε όλους σας όπως έχετε μια ευχάριστη αγωνιστική περίοδο με πολλές και καλές … τοιχοσφαιρίσεις!

 

Εκ της Επιτροπής