ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Αναστολή δραστηριοτήτων Ομίλου Σκουός Λευκωσίας

 

 

 

Ο Όμιλος Σκουός Λευκωσίας εφαρμόζοντας την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και τις οδηγίες των αρμόδιων Υπουργείων αναφορικά με τον κορονοϊό, ανακοινώνει ότι αναστέλλει όλες τις δραστηριότητες του μέχρι νεωτέρας, με άμεση ισχύ!

 

Τα γήπεδα στο κλειστό γυμναστήριο «Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» θα παραμείνουν ανοικτά για κρατήσεις μέσω του Online Court Booking Service  βάσει της διαθεσιμότητας έτσι όπως θα εμφανίζεται στο σύστημα.

 

Καλούνται όμως όλοι οι χρήστες των γηπέδων, όπως για το επόμενο διάστημα ακολουθούν τις Αναθεωρημένες οδηγίες προς ταξιδιώτες για το νέο κορωνοϊό με ισχύ από 10 Μαρτίου 2020  που έχουν εκδοθεί από το Υπουργείο Υγείας, και όπως δεν προβαίνουν σε χρήση του χώρου σε περίπτωση που έχουν ταξιδέψει τις τελευταίες 14 μέρες σε χώρες έτσι όπως αναφέρονται και κατηγοριοποιούνται από το αρμόδιο Υπουργείο. Θα θέλαμε να επιστήσουμε επίσης την προσοχή σας στην τήρηση όλων των κανόνων προσωπικής υγιεινής, έτσι όπως περιγράφονται στα σχετικά διατάγματα των αρμόδιων Υπουργείων. Περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.pio.gov.cy/coronavirus/.

 

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση ανάλογα με την εξέλιξη της κατάστασης.

 

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και συνεργασία.

 

Όμιλος Σκουός Λευκωσίας

Λευκωσία, 11 Μαρτίου 2020

 

Δελτίο τύπου