Λίγο πριν την επαναδραστηριοποίηση μας...

Αναμένοντας τις τελικές οδηγίες της Κυπριακής Ομοσπονδίας Σκουός αλλά και κάποιες σημαντικές διευκρινήσεις για την επαναδραστηριοποίηση μας, θα θέλαμε να αναφερθούμε στα ακόλουθα:

 

  1. Τα γήπεδα θα επαναλειτουργήσουν αύριο , Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 και για τη περίοδο μέχρι τις 28 Ιουνίου η χρήση των γηπέδων θα επιτρέπεται μόνο για προπόνηση και όχι για παιχνίδι, τηρώντας πάντοτε τα 2 μέτρα απόσταση, εντός και εκτός του γηπέδου. Από τις 29 Ιουνίου αίρεται ο περιορισμός των 2 μέτρων απόσταση και θα επιτρέπεται η προπόνηση επαφής, το ομαδικό παιχνίδι και η διεξαγωγή πρωταθλημάτων και σε εσωτερικές/κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις, σύμφωνα με το αναθεωρημένο/αναπροσαρμοσμένο πρωτόκολλο το οποίο θα εκδοθεί από το Υπουργείο Υγείας στη βάση κατευθυντήριων γραμμών του ΚΟΑ.
  2. Πρόσβαση στο χώρο των γηπέδων θα επιτρέπεται μόνο σε αθλούμενους που εξασφαλίζουν άδεια πρόσβασης. Κατά την κράτηση τους θα πρέπει να γίνονται γνωστά στον Όμιλο τα ονόματα και των 2 αθλουμένων.
  3. Ελαχιστοποίηση του χρόνου παραμονής στο χώρο των γηπέδων, με δυνατότητα προσέλευσης από τους αθλούμενους μόνο 15 νωρίτερα από την κράτηση γηπέδου και υποχρεωτικής αποχώρησης στο αμέσως επόμενο πεντάλεπτο από την λήξη της κράτησης τους.
  4. Η μέγιστη χωρητικότητα του χώρου (γηπέδων και περιβάλλοντα χώρου) είναι 8 άτομα, με 2 άτομα ανά γήπεδο, και 4 άτομα στον περιβάλλοντα χώρο. Απαγορεύεται η παρουσία συνοδών και θεατών.
  5. Αυστηρή τήρηση μέτρων προσωπικής υγιεινής αλλά και προστασίας.
  6. Απαγορεύεται η χρήση των αποδυτηρίων.
  7. Απομάκρυνση του ψυγείου νερού. Όλοι οι αθλούμενοι θα πρέπει να φέρνουν το δικό τους πόσιμο νερό.
  8. Εάν δεν νοιώθετε καλά, παρακαλώ μην προσέλθετε στα γήπεδα και ακυρώστε αμέσως την κράτηση σας.

 

Θα ακολουθήσουν οι οδηγίες της Κυπριακής Ομοσπονδίας Σκουός στις οποίες γίνεται ξεκάθαρη αναφορά στα ζητήματα Καθαριότητας,  Κανόνων προσωπικής υγιεινής, Πρόσβασης και παραμονής στο χώρο των γηπέδων, Προσέλευσης στα Γήπεδα, Κανόνων προσωπικής υγιεινής, Πρακτικών κατά την διάρκεια της άθλησης, Πρωταθλημάτων – Προπονήσεων ατομικών  ή/και ομαδικών.

Νοείται ότι ο κάθε αθλούμενος στο χώρο των γηπέδων θα πρέπει να συμμορφώνεται με τις σχετικές οδηγίες και θα προσέρχεται με προσωπική ευθύνη, εφαρμόζοντας τις νέες οδηγίες και μέτρα προσωπικής υγιεινής, σεβόμενος τόσο τον εαυτό του όσο και τους συναθλητές του.

 

 

Όμιλος Σκουός Λευκωσίας