Νέος κύκλος μαθημάτων εκμάθησης σκουός

Ανακοινώνεται νέος κύκλος μαθημάτων για την εκμάθηση του αθλήματος μας.

Σας καλωσορίζουμε στην Ακαδημία του Ομίλου Σκουός Λευκωσίας και σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τα οργανωμένα μαθήματα εκμάθησης και γνωρίσετε το άθλημα μας.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 8 - 14 ετών και θα διεξάγονται στα γήπεδα του κλειστού γυμναστηρίου «Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» στη Μακεδονίτισσα.

Για το σκοπό αυτό οργανώνονται, μέσα στα πλαίσια του SQUASH OPEN DAY - September 2019, την Τετάρτη 4, Πέμπτη 5, Δευτέρα 9 και Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου  από τις 17:00 – 20:00 συναντήσεις για να σας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσετε το άθλημά μας, να γνωρίσετε τον χώρο και να ενημερωθείτε για τα προγράμματα της Ακαδημίας μας. Η πρώτη επαφή και γνωριμία με το άθλημα θα γίνεται κατόπιν ραντεβού και αυτό για να δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος για το κάθε παιδί.

Οι προπονήσεις για τα νέα παιδιά προγραμματίζονται να ξεκινούν μέσα του Σεπτέμβρη .

Ο πρώτες 2 προπονήσεις γνωριμίας με το άθλημα μας προσφέρονται εντελώς δωρεάν ενώ για τον πρώτο χρόνο ενασχόλησης με το άθλημα η μηνιαία συνδρομή θα είναι μερικώς επιδοτούμενη από τον Όμιλο Σκουός Λευκωσίας!

Σας προσκαλούμε να έρθετε, χωρίς καμία δέσμευση, να γνωρίσετε το άθλημα μας δοκιμάζοντας ταυτόχρονα και τις δυνατότητες σας!

Για πληροφορίες και για μια πρώτη επαφή με το άθλημα του Σκουός μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο της Ακαδημίας μας κ Μιχάλη Λύρα στο 99663970.

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας!

 

 

Όμιλος Σκουός Λευκωσίας