ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Γενική και Εκλογική Συνέλευση Μελών ΟΣ Λ/σίας

 

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019 και ώρα 6:30 – 8:30μμ Γενική και Εκλογική Συνέλευσης Μελών του Ομίλου Σκουός Λευκωσίας.

Οι εργασίες της Συνέλευσης οι οποίες ακολούθησαν του συντόμου καλωσορίσματος του Προέδρου του Ομίλου Σκουός Λευκωσίας κ Σοφρώνη Μάρκου, διελάμβαναν τις ακόλουθες ενότητες:

  1. Αγωνιστικός απολογισμός περιόδου 2013-2019,

  2. Οικονομικές καταστάσεις περιόδων 2013-2019,

  3. Συζήτηση,

  4. Διεργασία Εκλογών.

Κατά τη διάρκεια της 3ης ενότητας, όλα τα παρευρισκόμενα μέλη είχαν την ευκαιρία να υποβάλουν ερωτήματα που αφορούσαν κυρίως την κατάσταση αλλά και την πορεία του ΟΣ Λ/σίας. Ως αποτέλεσμα της συζήτησης και ως ένδειξη αναγνώρισης των προσπαθειών του απερχόμενου συμβουλίου, εκδηλώθηκε ενδιαφέρον για συμμετοχή στο νέο ΔΣ από ομάδα μελών του ομίλου, ο αριθμός των οποίων υπερέβαινε τον απαιτούμενο αριθμό για σύσταση νέου Σώματος.

Το ενδιαφέρον αυτό χαιρετίστηκε από όλους και σε ψήφισμα το οποίο υπερψηφίστηκε, δόθηκε το μήνυμα ότι κανείς δεν περισσεύει σε αυτή τη προσπάθεια και ότι το κάθε μέλος μπορεί να συμβάλει στο νέο ξεκίνημα που επιχειρείται.

Η Συνέλευση εξουσιοδότησε τα μέλη που απαρτίζουν την ομάδα αυτή να προχωρήσουν στο καταρτισμό του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, αξιοποιώντας στον καλύτερο δυνατό βαθμό τη  δυναμική που έχει αναπτυχθεί, προς όφελος του Ομίλου αλλά και του αθλήματος γενικότερα.

 

Όμιλος Σκουός Λευκωσίας

Λευκωσία, 12 Σεπτεμβρίου 2019

 
Δελτίο τύπου